Webdesign
Web
Web
Ser du det fornuftige i at outsource din hjemmeside, så spørg os. Vi er sansynligvis langt billigere end din nuværende løsning!


Vi sørger for alt og lidt til

Vi tilbyder at opbygge dit website og tager os af alle dine rettelser – og vi er hurtige! Vi tilpasser prisen dit behov, som afhænger af, hvor ofte du har rettelser til din hjemmeside, men du kan selvfølgelig også vælge at blive faktureret løbende efter opgave og behov. Samtidig med, at vi vedligeholder din hjemmeside, søgeords-optimerer vi også løbende din hjemmeside.

Du eller din medarbejder slipper for at administrere og arbejde i et langsomt online cms-system, og I kan bruge tiden til det I er gode til.


Webdesign og struktur

Vi opbygger din hjemmeside med udgangspunkt i dine ønsker. Hjemmesiderne er naturligvis 'responsive', dvs. tilpasser sig de forskellige medier (computere, smartphones, tablets). Priser fra 2400 kr. afhængig af omfang.

Hvis vi i forvejen trykker dine tryksager, så har vores grafikere adgang til alle dine grafiske filer, og det sparer tid, kroner og ører. Vi giver dig derfor 20% rabat på de årlige vedligeholdelsesaftaler.

Hvis du føler du kan bruge din tid til det du er god til, så lad os stå for opdateringer og nørderi. Priser fra 1200 kr. om året før rabat.


Andre webopgaver

I dag, hvor internettet er blevet en så stor del af vores hverdag, leverer vi masser af grafiske opsætninger til hjemmesider og sociale medier, f.eks. bannere, slides og små animationer, der ofte genererer mere trafik end stillbilleder.
Stacks Image 178
Stacks Image 176
Stacks Image 180
Stacks Image 182

Har I brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til din hjemmeside, så lad os hjælpe – vi sørger for alt.
Ring til os på tlf. 6471 4809 eller send en mail på info@deslers.dk.
Stacks Image 3

Brug for hjælp?
Vi sidder altid klar ved telefonerne til at vejlede og rådgive. Giv os et kald på tlf. 6471 4809 eller mail os på info@deslers.dk

Åbningstider på kontoret
Man - tor: kl. 8-16
Fre: kl. 8 - 14

Følg os
Få et indblik i dagligdagen hos Deslers.
Stacks Image 19
Deslers Grafisk Hus ApS
Erhvervspark Assens, Drejervænget 8, 5610 Assens, Tlf. 6471 4809

En del af Deslers Grafisk Hus
Vissenbjerg Tryk | Tryk Fyn | Sapa Grafisk | Tommerup Tryk | Odense Tryk
Deslers Grafisk Hus ApS
Erhvervspark Assens
Drejervænget 8, 5610 Assens
Tlf. 6471 4809
Deslers Grafisk Hus | WebSite | Vedligehold & Design